Odsherred Motor Co. A/S

Vi søger en dygtig mekaniker til Volkswagen og Škoda

Er du serviceminded og kan du se dig selv arbejde med biler fra Škoda og Volkswagen? Kunne du tænke dig et alsidigt job i en professionel virksomhed? Så er du måske vores nye mekaniker!

Din arbejdsplads

Odsherred Motor Co. A/S har forrygende travlt på værkstedet.  Vi søger derfor snarest en udadvendt og selvstændig kollega, som vægter kvalitet og kundetilfredshed højt. Som vores nye automekaniker vil dine arbejdsopgaver typisk være reparation, vedligeholdelse, serviceeftersyn og fejlfinding. Hos os får du naturligvis egen arbejdsstation samt værktøj.

Hvem er du?

Du er uddannet automekaniker eller har en lignede erhvervsmæssig baggrund. Derudover er du teknisk velfunderet, da du kommer til at arbejde med de nyeste teknologier. Vi forestiller os, at du er løsningsorienteret, forstår vigtigheden i at overholde fastlagte processer, men også tør at tage fat og gå nye veje når muligheden byder sig. Du trives i en travl hverdag, hvor du altid formår at holde overblikket. 

Vi forventer desuden:

  • At du har kørekort (Minimum kat. B)
  • At du er en teamplayer, der har lyst til at blive en del af et topmoderne værksted
  • At du er serviceminded og ønsker at yde den bedste service.
  • Kendskab til Volkswagen eller Škoda vil være en fordel, men er ikke et krav.
  • Hvis du kommer med erfaring fra andre mærker, sørger vi for at få opgraderet dine kompetencer og certificeringer.

Lyder dette som noget for dig? 

Og/eller har spørgsmål til stillingen, er du velkommen til at kontakte Gregers Olsen på tlf. 59910845 eller mail grols@omc-as.dk.

Send din ansøgning til grols@omc-as.dk. Ansøgningerne behandles løbende.

Vi glæder os til at høre fra dig